Een eigen virtual desktop

De manier van werken verandert. Vanwege het toenemende gebruik van laptops, tablets en smartphones, is het mogelijk om op verschillende locaties te werken. Veel organisaties profiteren al van de stijgende technologische mogelijkheden en maken steeds meer gebruik van ‘het nieuwe werken’. Met een virtual desktop is dit mogelijk: altijd en overal toegang tot dezelfde bestanden en applicaties als op uw eigen werkplek.

Speciaal voor MKB ondernemers

Als u geïnteresseerd bent in een virtual desktop, dan kunt u terecht bij VBVB ICT BV. Wij zijn de ideale partij voor het realiseren van uw eigen virtuele kantooromgeving. Zo bieden wij vanuit één centrale plaats een volledig aanbod aan ICT diensten, waar u te allen tijde toegang toe kunt hebben. Deze service hebben wij speciaal ontwikkeld voor MKB ondernemers. Hierdoor is het mogelijk dat u wordt voorzien in de standaard automatiseringsbehoefte, zonder hoge investeringen te doen.

Bespaar enorm veel tijd en kosten

Bij ons kan iedere onderneming, met vrijwel ieder budget, terecht voor een virtual desktop oplossing. Doordat wij iedere virtual desktop volledig op maat realiseren, kunnen wij een totaalpakket volgens uw wensen samenstellen. Alle software waar u via uw persoonlijke desktop toegang toe heeft, wordt door onze professionals voortdurend up to date gehouden. Hier hoeft u dus zelf helemaal niets voor te doen en u zult er ook niets van merken. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk dat u alleen hoeft te betalen voor de onderdelen die u daadwerkelijk gebruikt, waardoor u enorm veel tijd en kosten kunt besparen met een virtual desktop.

Een veilige omgeving voor een vast laag bedrag

U betaalt bij ons een vast laag bedrag per maand voor iedere gebruiker van een virtual desktop. Voor dit bedrag ontvangt u een omgeving, waar u uiterst veilig al uw belangrijke informatie op kunt slaan. Wij durven zelfs te beweren dat onze virtuele omgeving veiliger is en beter wordt beschermd, dan wanneer u dit zelf zou doen. Deze bewering durven wij te doen, omdat wij beschikken over een jarenlange ervaring en enorm veel expertise op het gebied van automatisering. Zo zorgen wij er voor dat ieder virtual desktop continu in de gaten wordt gehouden door ons betrouwbare personeel en dat u altijd de laatste versies heeft van de anti-virus en anti-spam software.

Onze Servicedesk staat graag voor u klaar

Als u een virtual desktop bij ons afneemt, kunt u zorgeloos aan de slag. Iedere desktop omgeving is uiterst gebruiksvriendelijk en u heeft razendsnel toegang tot alle programma’s en applicaties die u nodig heeft. Mocht u echter problemen ondervinden of ergens niet uitkomen, dan staat onze Servicedesk graag voor u klaar om u te ondersteunen.

Ontvang een deskundig advies op maat

Naast de hoge kostenbesparingen, de hoge mate van veiligheid en het gemak, biedt een virtual desktop u tevens zeer veel flexibiliteit. Dat betekent dat u op iedere plek in de wereld, toegang heeft tot al uw programma’s, applicaties en bestanden. Zo kunt u flexibel werken en bent u niet gebonden aan vaste locaties. Stap daarom zo snel mogelijk over op uw eigen virtuele kantooromgeving en kies voor een professionele virtuele omgeving. Voor een pakket op maat, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag wat wij u te bieden hebben en geven u met veel plezier advies over de meest ideale oplossing. Voor een virtual desktop belt of mailt u ons vandaag nog, dan kunt u morgen al aan de slag!