Wat kost het?

  • MKB in de wolken kost € 52,30 ex BTW per gebruiker,  per maand.
  • Voor het inrichten van de MKB in de wolken omgeving rekenen wij eenmalig één maand extra per gebruiker. Wij richten hiervoor de omgeving in, maken snelkoppelingen op uw computers en maken gebruikersaccounts- en mailboxen aan.
  • Daarnaast krijgt u van ons per gebruiker 1 uur ondersteuning bij de migratie van uw data en e-mail naar de nieuwe omgeving en eventueel noodzakelijke aanpassingen aan netwerkcomponenten (Firewall, printers e.d.). Deze migratiewerkzaamheden vinden uiteraard in onderling overleg plaats. Indien deze tijd onvoldoende is om deze werkzaamheden uit te voeren, zullen wij desgewenst deze werkzaamheden apart en op basis van nacalculatie uitvoeren.
  • In eerste instantie sluiten wij een contract af van 6 maanden. Daarna is het per maand en per gebruiker opzegbaar. Uitbreiden kan altijd.

werken in de cloud kostenAls u ons vergelijkt met andere aanbieders, zult u er snel van overtuigd raken dat MKB in de wolken de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Anderen stunten graag met hun prijzen, maar als u dan goed gaat kijken, blijkt dat u er nog van alles bij moet nemen om een echte complete werkplek te krijgen. MKB in de wolken kent geen verborgen of extra kosten. Dus niets extra betalen maar voor € 52,30 echt alles inclusief.

MKB in de wolken is overigens wel uit te breiden, bijvoorbeeld met Office Pro in plaats van Office Standaard of met extra opslagcapaciteit of mailboxen:

Uitbreidingen op MKB in de wolken Opmerking    per maand
Upgrade naar Office Pro Dit kan per gebruiker  €        5,40
Extra mailbox Per stuk  €      11.00
Extra opslagcapaciteit Per 10 GB  €        5.40
AccountView online Dit kan per gebruiker  €      10.15
Applicatieserver Incl. beheer en support. Inrichting obv nacalculatie  €    163.00