Cloud computing voor het MKB
Bel ons: 020 - 70 09 584

Wat is Cloud Computing?

Cloud computing, online werken, het nieuwe werken, hosted werkplekken, hosted desktops, werken in de cloud, ASP, managed werkplekken en ga zo nog maar even door. Allemaal termen en begrippen waarmee uiteindelijk hetzelfde bedoelt wordt: een vorm van IT waarbij de toepassingen als dienst worden afgenomen zonder dat de afnemer in eigen servers of software hoeft te investeren. Vrijwel iedereen maakt al op een of andere wijze gebruik van cloud diensten. Goede voorbeelden hiervan zijn: online boekhouden, online salarisadministratie, webmail en natuurlijk online bankieren.

De gebruikte software en de data van bedrijven staan dus niet meer fysiek op de eigen computers en servers maar bevinden zich in datacenters. Als gebruiker krijg je dan toegang tot je virtuele kantooromgeving via internet door middel van een beveiligde inlogcode.

Voor VBVB ICT is ‘MKB in de wolken’ een perfecte manier om Cloud Computing toegankelijk te maken voor kleine bedrijven. Die op deze wijze de mogelijkheid krijgen om een volledig door professionals beheerde en beveiligde kantooromgeving in de Cloud te hebben. Iets wat voorheen voor veel kleinere bedrijven gewoon te duur was.

Op deze site zullen wij proberen een compleet beeld te schetsen van ons specifieke product ‘MKB in de Wolken’. Wij zullen ingaan op de mogelijkheden, de voordelen, voor wie deze oplossing geschikt is en natuurlijk het kostenplaatje. Wij hopen u ervan te overtuigen dat VBVB ICT de juiste partner is om mee in zee te gaan als u er klaar voor bent om over te stappen op Cloud Computing.

Cloud Computing nu ook voor kleine MKB-ers

Cloud Computing is de nieuwe manier van werken

Overige Cloud diensten

VBVB heeft een breed scala aan Cloud diensten. Deze zijn los verkrijgbaar of in combinatie met andere diensten.

Private Cloud Servers
VoIP centrale
Hosted Back-up & recovery
AccountView Online
Hosted anti-spam
Office 365

Downloads

Hier kunt u onze brochures downloaden over de onderwerpen: online werkplekken, VoIP en onze algemene bedrijfsbrochure.

VBVB bedrijfsbrochure
MKB in de wolken brochure
MKB in de wolken Factsheet
Dienstbeschrijving MKB in de wolken
Hosted VoIP Brochure

Adresgegevens

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017 BV  Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

 

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Download hier onze algemene voorwaarden
Download hier onze SLA