Cloud computing voor het MKB
Bel ons: 020 - 70 09 584

Online werkplekken voor het MKB

  • MKB in de wolken is de naam van de online werkplekken van VBVB ICT BV: een betrouwbare en ervaren ICT dienstverlener voor het MKB.
  • MKB in de wolken is uw eigen virtuele kantooromgeving met online werkplekken en alle belangrijke ingrediënten voor een snel, betrouwbaar, flexibel en veilig bedrijfsnetwerk.
  • Via een beveiligde inlogcode krijgen u en uw medewerkers toegang tot uw eigen online werkplekken en kunnen zo altijd en overal werken, e-mailen, documenten en agenda’s delen. En dat met een computer naar keuze: PC, Mac, tablet of mobiele telefoon.
  • Uw software en data staat niet meer fysiek op uw eigen servers of computers, maar bevindt zich op een door VBVB beheerde Cloudserver.
  • De online werkplekken van MKB in de wolken zijn helemaal compleet en zonder verborgen kosten. De online werkplekken zijn voorzien van Microsoft Office 2010 en Microsoft Exchange: Word, Excel, PowerPoint, One Note, Publisher en Outlook. Daarnaast: Internet Explorer, Mozilla Firefox en Adobe Reader. Tenslotte worden al onze online werkplekken voorzien van MS Lync.
  • De online werkplekken worden door ons beheerd, beveiligd en up to date gehouden, daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw data.

Zorgeloos kantoor met onze online werkplekken

MKB in de wolken is met andere woorden een manier om uw ICT volledig te outsourcen zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen core business. Nooit meer zelf servicepacks installeren, anti-virus en anti-spam problemen of zorgen over of uw licenties wel in orde zijn. Geen eigen medewerkers meer die zich hiermee moeten bezighouden, want daar heeft u voortaan VBVB ICT voor. In geval van vragen of problemen kunt u ons altijd bellen: wij hebben een goed bereikbare Servicedesk die voor u klaar staat. Want MKB in de wolken is weliswaar een ‘standaard’ dienst, maar onze service is altijd persoonlijk!online werkplekken voor het MKB

Overige Cloud diensten

VBVB heeft een breed scala aan Cloud diensten. Deze zijn los verkrijgbaar of in combinatie met andere diensten.

Private Cloud Servers
VoIP centrale
Hosted Back-up & recovery
AccountView Online
Hosted anti-spam
Office 365

Downloads

Hier kunt u onze brochures downloaden over de onderwerpen: online werkplekken, VoIP en onze algemene bedrijfsbrochure.

VBVB bedrijfsbrochure
MKB in de wolken brochure
MKB in de wolken Factsheet
Dienstbeschrijving MKB in de wolken
Hosted VoIP Brochure

Adresgegevens

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017 BV  Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

 

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Download hier onze algemene voorwaarden
Download hier onze SLA