Online werkplekken voor het MKB

  • MKB in de wolken is de naam van de online werkplekken van VBVB ICT BV: een betrouwbare en ervaren ICT dienstverlener voor het MKB.
  • MKB in de wolken is uw eigen virtuele kantooromgeving met online werkplekken en alle belangrijke ingrediënten voor een snel, betrouwbaar, flexibel en veilig bedrijfsnetwerk.
  • Via een beveiligde inlogcode krijgen u en uw medewerkers toegang tot uw eigen online werkplekken en kunnen zo altijd en overal werken, e-mailen, documenten en agenda’s delen. En dat met een computer naar keuze: PC, Mac, tablet of mobiele telefoon.
  • Uw software en data staat niet meer fysiek op uw eigen servers of computers, maar bevindt zich op een door VBVB beheerde Cloudserver.
  • De online werkplekken van MKB in de wolken zijn helemaal compleet en zonder verborgen kosten. De online werkplekken zijn voorzien van Microsoft Office 2010 en Microsoft Exchange: Word, Excel, PowerPoint, One Note, Publisher en Outlook. Daarnaast: Internet Explorer, Mozilla Firefox en Adobe Reader. Tenslotte worden al onze online werkplekken voorzien van MS Lync.
  • De online werkplekken worden door ons beheerd, beveiligd en up to date gehouden, daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw data.

Zorgeloos kantoor met onze online werkplekken

MKB in de wolken is met andere woorden een manier om uw ICT volledig te outsourcen zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen core business. Nooit meer zelf servicepacks installeren, anti-virus en anti-spam problemen of zorgen over of uw licenties wel in orde zijn. Geen eigen medewerkers meer die zich hiermee moeten bezighouden, want daar heeft u voortaan VBVB ICT voor. In geval van vragen of problemen kunt u ons altijd bellen: wij hebben een goed bereikbare Servicedesk die voor u klaar staat. Want MKB in de wolken is weliswaar een ‘standaard’ dienst, maar onze service is altijd persoonlijk!