Online werkplek

Vindt u het belangrijk dat u en uw medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen? Laat dan een betrouwbare en efficiënte online werkplek creëren door VBVB ICT BV. Wij zorgen er als professionele ICT dienstverlener voor, dat u en uw collega’s op iedere gewenste plaats en tijd, gebruik kunnen maken van een veilige online omgeving. Deze dienst hebben wij speciaal ontwikkeld voor kleinere organisaties. Dankzij dit product, is het nu voor vrijwel iedere organisatie mogelijk om betaalbaar te werken volgens de actuele standaarden.

Uw eigen persoonlijke virtuele kantooromgeving

Wij kunnen voor uw organisatie een online werkplek op maat realiseren. Door alle data vanuit één locatie aan te bieden, is het mogelijk om via één systeem te bellen, mailen, internetten en gebruik te maken van allerlei applicaties, programma’s en andere diensten. Hierdoor kunnen wij een persoonlijke virtuele kantooromgeving, volledig inrichten zoals u dat wilt.

Profiteer van een aanzienlijk financieel voordeel

Met een jarenlange ervaring op het gebied van automatisering, zijn wij in staat om een online werkplek voor uw organisatie te creëren die klaar is voor de toekomst. Door het gebruik van de meest moderne technieken en handige oplossingen, zorgen wij ervoor dat uw organisatie optimaal kan functioneren. Hierbij zorgen wij tevens voor kostenbesparende maatregelen, zodat u op termijn kunt profiteren van een aanzienlijk financieel voordeel.

Zorgeloos werken voor een vaste lage prijs

Als u een online werkplek door onze organisatie laat verwezenlijken, heeft u de garantie dat al uw data veilig is ondergebracht in een geavanceerd datacenter. Dankzij ver ontwikkelde beveiligingstoepassingen, is de kans op calamiteiten nihil. Hierdoor kunt u zorgeloos werken in een eigen online omgeving, voor een vaste lage prijs.

Neem vrijblijvend contact op

Wanneer u graag meer informatie over onze diensten wilt en een persoonlijke toelichting wilt over de mogelijkheden van een eigen online werkplek, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn gratis bereikbaar op ons telefoonnummer en via het contactformulier op deze website.