Referenties

logokunstwerkloods6

Ina Pronk, directeur van Loods 6:  “Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom in februari overgestapt op MKB in de wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!”

 

 

Human Factor

Pieter Klok, Uitvoerend Producent Human Factor TV: “Onze oude server stortte drie keer per dag in, het was echt tijd voor iets nieuws. We zochten een schaalbare oplossing omdat we bij het maken van televisie programma’s zoals Koefnoen projectmatig werken. Soms hebben we meer en soms minder werkplekken nodig. Met MKB in de Wolken kunnen we dat nu heel simpel zelf regelen. Ook erg handig dat nu iedereen altijd toegang heeft tot het kantoornetwerk. Als we tv-opnames hebben op locatie, kunnen we daardoor altijd bij onze documenten. Ook fijn als je een keertje vanuit huis wil werken.”

 

Logo AdduranceMarco Huizer, directeur Addurance: “ Wij werkten met ons kantoor al in de Cloud maar waren daar niet tevreden mee. Bij een eerdere werkgever had ik te maken met VBVB ICT en dat beviel destijds goed. Daarom heb ik contact met ze opgenomen om te kijken of zij niet een betere oplossing voor ons hadden, en die hadden ze! Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader! ”

 

ArchitectuurlokaalTom Prins, hoofd financiën Architectuurlokaal: “ Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen. ”

 

logo-ajts-groot Ursula Bouman, secretariaat de Amsterdamse JeugdteJAterschool:“ Wij zijn gebruiker van MKB in de wolken sinds 2014. Aangezien onze lessen doorgaan in het weekend vinden wij het belangrijk om ook dan in het weekend in te kunnen loggen op kantoor. Met MKB in de wolken kan dat. Wij vinden het erg fijn van dat er vanaf welke plek dan ook gewerkt kan worden. Voorheen was ik zelf verantwoordelijk voor het maken van back-ups, maar met MKB in de wolken hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken. VBVB zorgt er voor dat ik wanneer dan ook documenten kan terug halen. ”

 

Waterkant Brian Fernandes, eigenaar en oprichter Waterkant Amsterdam:“ Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader. ”