VBVB is het IT bedrijf voor het MKB in de Randstad

VBVB is een full service IT bedrijf opgericht in 1996. Wij houden ons van oorsprong bezig met het leveren van kantoorautomatisering aan het MKB in de Randstad.

Inmiddels kan VBVB zich bogen over ruim 20 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches en zijn we uitgegroeid tot een volwassen IT bedrijf met 35 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen Servicedesk. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering officieel gecertificeerd in een of meerdere disciplines. Voor onze klanten betekent dit een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

VBVB is er voor al uw systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies en second opinion op IT gebied. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in Cloud Computing en VoIP oplossingen voor het MKB.

Bij VBVB hechten we bovendien grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten.

MKB in de wolken is een dienst die wij speciaal hebben ontwikkeld om kleinere en/of startende ondernemers de mogelijkheid te geven om hun ICT volledig te outsourcen voor een betaalbare prijs.

het it bedrijf voor de randstad