Hosted VoIP centrale voor het MKB

VoIP is bellen over internet en bespaart direct en veel op belkosten. Er zijn dus eigenlijk geen goede redenen meer om niet te gaan VoIP-en. De hosted VoIP centrale van VBVB is voor elke MKB-er de overweging meer dan waard.

Hosted VoIP is het nieuwe bellen!

De hosted VoIP centrale van VBVB heeft u al voor een vast, laag bedrag per maand, per gebruiker. Hiervoor kunnen wij u een hosted VoIP centrale leveren waar u geen spijt van zult krijgen. De levering van onze centrales doen wij onder de handelsnaam Interbel. Onder deze naam leveren wij een breed scala aan telefoon en internetdiensten. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Interbel.

Hoe werkt de hosted VoIP centrale van VBVB?

De VoIP centrale is virtueel, dus niet een apparaat maar een interface op je computer of je mobiele telefoon. Die interface is benaderbaar via internet, met een beveiligende code uiteraard, en dus vanaf iedere plek ter wereld waar internet aanwezig is.

De voordelen van de hosted VoIP centrale van VBVB:

Geen investeringen in hardware nodig

De hosted VoIP oplossing is enorm gebruikersvriendelijk

Traditionele telefoonabonnementen kunnen worden opgezegd

Forse besparingen op belkosten

Belkosten voortaan veel beter inzichtelijk en dus beheersbaarder

Het nieuwe werken geen toekomstmuziek meer!

Waarom een hosted VoIP centrale?

De belangrijkste reden voor MKB-ers om over te stappen op VoIP is de directe besparingen op de bel- en beheerskosten. Maar door de koppeling van telefonie met automatisering die VoIP mogelijk maakt, leveren de efficiëntie verhogende functionaliteiten, verbeterende bereikbaarheid en mogelijkheid tot een hoger servicelevel en flexibiliteit misschien nog wel veel meer winst op voor uw bedrijf.

Het is voor ons zeer eenvoudig te berekenen of en in welke mate deze VoIP oplossing voor u de beste en voordeligste is. U kunt ons ook vragen een en ander voor u te berekenen op basis van uw telefoonrekeningen.

Bel mij snel terug