Compleet kantoor met een hosted desktop

Hosted desktops voor een vast bedrag per gebruiker per maand, dat is MKB in de wolken! Hiervoor krijgt u een complete virtuele kantooromgeving met hosted desktops voorzien van MS Office 2010 en MS Exchange. De programma’s die op de hosted desktop staan zijn: Word, Excel, Powerpoint, One Note, Publisher, Outlook, Explorer, Firefox en Adobe Reader.
Een compleet kantoor dus waar u kunt samenwerken, e-mailen, documenten en agenda’s delen met uw collega’s.

Veilige hosted desktop

Met een beveiligde inlogcode krijgt u toegang tot uw hosted desktop en zo kunt u werken vanaf elke gewenste plek en met elk gewenst apparaat. Het enige wat u nodig heeft, is een computer met een browser en een internetverbinding. Het maakt niet meer uit wat voor computer u heeft, een gewone PC, een thin client, een Mac, een tablet of zelfs een mobiele telefoon.

Simpel overstappen naar de hosted desktop

Het uiterlijk van de hosted desktop verschilt niet met het uiterlijk van de desktop die u nu waarschijnlijk al gebruikt met de vertrouwde Microsoft icoontjes en mappenstructuur. Dat maakt de overstap naar de Cloud simpel.

hosted desktop

Voor een volledig beeld van de inhoud van de hosted desktop van MKB in de wolken, klik hier.

Zorgeloos kantoor met een hosted desktop

Bovendien krijgt u met VBVB uw eigen afdeling automatisering die de verantwoordelijkheid neemt voor het optimaal en probleemloos functioneren van uw netwerkomgeving. Uw eigen team van systeembeheerders dat uw omgeving monitort, beheert en beschermt. Daarnaast houden wij de licenties, software, anti-virus en anti-spam up to date en maken wij een dagelijkse backup van uw data. Mochten er toch vragen zijn of problemen, dan kunt u onze Servicedesk bellen en dan nemen wij de telefoon op om u zo snel en goed mogelijk te helpen.