Cloud computing voor het MKB
Bel ons: 020 - 70 09 584

Compleet kantoor met een hosted desktop

Hosted desktops voor € 49,95 per gebruiker per maand, dat is MKB in de wolken! Hiervoor krijgt u een complete virtuele kantooromgeving met hosted desktops voorzien van MS Office 2010 en MS Exchange. De programma’s die op de hosted desktop staan zijn: Word, Excel, Powerpoint, One Note, Publisher, Outlook, Explorer, Firefox en Adobe Reader. Alle hosted desktops worden bovendien voorzien van MS Lync, een krachtige instant messaging tool waarmee de communicatie op uw kantoor nog beter wordt en die het nieuwe werken uitstekend ondersteunt. Een compleet kantoor dus waar u kunt samenwerken, e-mailen, documenten en agenda’s delen met uw collega’s.

hosted desktopMet een beveiligde inlogcode krijgt u toegang tot uw hosted desktop en zo kunt u werken vanaf elke gewenste plek en met elk gewenst apparaat. Het enige wat u nodig heeft, is een computer met een browser en een internetverbinding. Het maakt niet meer uit wat voor computer u heeft, een gewone PC, een thin client, een Mac, een tablet of zelfs een mobiele telefoon.

Het uiterlijk van de hosted desktop verschilt niet met het uiterlijk van de desktop die u nu waarschijnlijk al gebruikt met de vertrouwde Microsoft icoontjes en mappenstructuur. Dat maakt de overstap naar de Cloud simpel.

Voor een volledig beeld van de inhoud van de hosted desktop van MKB in de wolken, klik hier.

Zorgeloos kantoor met een hosted desktop

Bovendien krijgt u met VBVB uw eigen afdeling automatisering die de verantwoordelijkheid neemt voor het optimaal en probleemloos functioneren van uw netwerkomgeving. Uw eigen team van systeembeheerders dat uw omgeving monitort, beheert en beschermt. Daarnaast houden wij de licenties, software, anti-virus en anti-spam up to date en maken wij een dagelijkse backup van uw data. Mochten er toch vragen zijn of problemen, dan kunt u onze Servicedesk bellen en dan nemen wij de telefoon op om u zo snel en goed mogelijk te helpen.

Overige Cloud diensten

VBVB heeft een breed scala aan Cloud diensten. Deze zijn los verkrijgbaar of in combinatie met andere diensten.

Private Cloud Servers
VoIP centrale
Hosted Back-up & recovery
AccountView Online
Hosted anti-spam
Office 365

Downloads

Hier kunt u onze brochures downloaden over de onderwerpen: online werkplekken, VoIP en onze algemene bedrijfsbrochure.

VBVB bedrijfsbrochure
MKB in de wolken brochure
MKB in de wolken Factsheet
Dienstbeschrijving MKB in de wolken
Hosted VoIP Brochure

Adresgegevens

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017 BV  Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

 

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Download hier onze algemene voorwaarden
Download hier onze SLA