Hosted anti spam voor het MKB

VBVB levert een losse dienst om spam onder controle te houden: de VBVB Spamcontrol. Deze dienst zorgt ervoor dat het emailverkeer van onze klanten wordt gefilterd op spam, virussen en spyware. Dit filteren gebeurt op een van onze eigen machines, in plaats van op de mailserver van de klant zelf.

Let op! MKB in de wolken is inclusief hosted anti-spam. Deze dienst is bedoeld voor ‘losse’ afname. MKB in de wolken klanten hoeven deze dienst dus niet apart aan te schaffen.

Voordelen van hosted anti-spam

Allereerst verhoogt het de veiligheid bij de klant omdat alles wat slecht is reeds verwijderd is voordat het op de eigen server aankomt. Ook de inzet van een zogenaamde fallbackserver zorgt voor extra veiligheid en back-up van e-mails.

Het tweede voordeel is dat de mailserver van de klant daardoor veel minder belast wordt waardoor capaciteit wordt gespaard. Gemiddeld 90% van alle e-mails is spam, dus je kunt je voorstellen hoeveel de belasting van de eigen mailserver afneemt bij het gebruik van de VBVB Spamcontrol.

Tenslotte blijven onze mailservers 5 dagen lang alle mail opvangen in geval van een internetstoring of een storing op de mailserver van de klant. Zo wordt het risico op verlies van belangrijke e-mails aanzienlijk verkleind. En door de uitgebreide logging mogelijkheden van deze dienst, kunnen we heel goed achteraf bekijken wat er met verwijderde mailtjes is gebeurd. Dus bij gevoel dat er mail is ‘verdwenen’ kunnen we achteraf nog veel nagaan.

Wat kost hosted anti-spam?

De prijs van onze hosted anti-spam dienst wordt per mailbox en per jaar berekend. Afname is mogelijk vanaf 10 mailboxen.

 
aantal mailboxen prijs per mailbox /
per jaar
10 – 24 € 11,08    
25 – 49

€ 9,84

   
50 – 99

€ 6,84

   
100 – 249

€ 5,04