Online werken betekent flexibiliteit

Toegang tot uw online werkplek waar en wanneer u maar wilt. Het enige wat u nodig heeft is een computer, tablet of smart Phone met een browser en een internetverbinding.

Flexibel in the Cloud

Moderne werknemers willen altijd en overal kunnen werken terwijl de vertrouwde eigen kantoorplek ook belangrijk blijft. Dit vereist een nieuwe flexibelere wijze van automatisering en die biedt MKB in de wolken. Mobiele of thuiswerkers worden optimaal gefaciliteerd en het concept “Bring your own device” is geen toekomstmuziek meer. Toch werkt iedereen binnen dezelfde omgeving en hebben de online werkplekken ook het uiterlijk dat u van een ‘traditionele’ netwerkomgeving gewend bent.

En zo kunt u naadloos overstappen op ‘Het Nieuwe Werken” en gaan profiteren van de vele voordelen die een vergrote flexibiliteit met zich meebrengt.

Schaalbare automatisering

MKB in de wolken is een dienst die wordt afgenomen op basis van een abonnementsstructuur. Na de eerste periode van 6 maanden, is MKB in de wolken per maand en per gebruiker opzegbaar. Meer gebruikers toevoegen kan altijd.

Deze schaalbaarheid is voor de afnemer zeer kosten efficiënt, vooral als er veel fluctuaties zijn in het aantal geautomatiseerde werkplekken binnen een bedrijf, bijvoorbeeld onder seizoensinvloeden of omdat men veel projectmatig werkt. Groei of juist krimp van de behoefte kan dus per maand worden bijgesteld.