Kosten Cloud zijn laag

Kosten Cloud Computing zijn relatief laag zodat u kunt besparen op uw automatisering! U hoeft geen investeringen meer te doen in eigen servers en standaard software en licenties en u kunt gelijk aan de slag met de computers die u nu al heeft.

De computers die u al heeft of nog moet aanschaffen, kunnen zogenaamde thin clients zijn en die zijn aanzienlijk goedkoper dan gewone pc’s. Daarnaast profiteert u van gedeelde hardware kosten en gedeelde licentiekosten en deelt u in de cloud de kosten van onze expertise met andere MKB-ers. Al met al stelt dat u in staat om een volledig door professionals beheerde en beschermde kantooromgeving te hebben tegen een zeer laag tarief. Uw eigen tijd en die van uw medewerkers kunt u zo fulltime inzetten voor uw eigen bedrijfsvoering omdat u zich niet meer hoeft bezig te houden met uw ICT.

Online werken bespaart geldEn dan is er nog de efficiëntie winst: omdat je vanaf elke plek kunt werken worden uw medewerkers veel flexibeler. Nog even je mail beantwoorden of dat rapportje afschrijven voordat je op weg gaat naar kantoor en zo de files vermijden. Thuis aan de slag omdat je kindje ziek van school is gekomen. In de trein de laatste hand leggen aan de PowerPoint presentatie van een collega en die aan hem doormailen. Het kan allemaal en het is een van de grootste voordelen van ‘het nieuwe werken’.

Bovendien, en dat is toch ook mooi meegenomen, gebruiken uw computers minder stroom omdat er minder software op ze geïnstalleerd staat: hierdoor hoeven ze gewoon veel minder hard te werken en dat scheelt een hoop op uw elektriciteitsrekening. Ook energie slurpende servers kunt u de deur uitdoen. Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Tenslotte betaalt u per gebruiker, per maand. Nooit teveel dus.

Hoe komen de kosten van Cloud Computing nou zo laag?

De belangrijkste oorzaak van de lage kosten van onze Cloud zit ‘m erin dat MKB-ers met elkaar faciliteiten delen. Gedeelde hardware kosten, het delen van licenties en het gezamelijk gebruik maken van de inzet van professionals. Dit zorgt ervoor dat de kosten per gebruiker zeer laag kunnen blijven, terwijl het service level heel hoog is.

Onze medewerkers bedienen bij het beheren van onze servers niet meer een klant tegelijkertijd maar een heleboel. Bij het updaten van de anti-virussoftware bijvoorbeeld, hoeven we dat maar een keer te doen en dan zijn alle MKB in de Wolken klanten weer up to date. En dat geldt voor een heleboel taken die wij uitvoeren: zeer kosten efficiënt dus!

Verder hebben we bij VBVB in de loop der jaren veel van de beheerstaken geautomatiseerd en zijn wij constant bezig om onze eigen processen te stroomlijnen. Door onze jarenlange ervaring bij de meest uiteenlopende MKB bedrijven hebben we bovendien veel expertise opgedaan die ons helpt om bepaalde automatiseringsbehoeften van het MKB zodanig te standaardiseren dat wij de kosten laag kunnen houden zonder af te doen aan de individuele omstandigheden van onze klanten.

MKB in de wolken klanten profiteren daar optimaal van mee en zo lukt het ons om deze dienst zo goedkoop aan te bieden!