Cloud

Werken in de cloud, u zult er ongetwijfeld wel eens van gehoord hebben. Bij cloud computing werkt u in een online omgeving, waar u op één centrale plaats toegang heeft tot al uw software en andere data. VBVB ICT BV biedt al enige tijd hoogwaardige oplossingen voor cloud werken, zodat bedrijven zorgeloos kunnen beschikken over geavanceerde mogelijkheden, zonder grote investeringen te doen.

Een complete online omgeving op maat

U kunt bij ons zelf bepalen tot welke toepassingen en data u en uw medewerkers toegang dienen te hebben in de cloud. Zo kunnen wij een complete cloud omgeving op maat realiseren, waardoor u alleen hoeft te betalen voor de diensten die u gebruikt. Hierdoor heeft u op ieder moment, overal op de hele wereld, toegang tot alle data die uw organisatie gebruikt. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een desktop met internet toegang. Met cloud werken kunt u eenvoudig data delen met anderen en tijdens een afspraak op een externe locatie, al uw informatie ophalen.

Maak een enorme efficiëntieslag

Met onze cloud oplossingen zorgen wij dat uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden, waardoor er een enorme efficiëntieslag kan worden gemaakt. Deze nieuwe manier van werken zal uw organisatie veel kosten besparen en meer grip op uw zaak bieden. U heeft immers altijd en overal toegang tot uw data en u kunt precies zien, waar succesvolle veranderingen mogelijk zijn.

Optimale veiligheid en flexibiliteit

De online omgeving die wij voor u creëren, beheren en onderhouden is bij ons in goede handen. Wij garanderen een optimale veiligheid voor al uw data en bieden de juiste ondersteuning, zodat iedereen op een gebruiksvriendelijke manier kan werken. Dankzij onze flexibiliteit en heldere adviezen, weet u zeker dat u de juiste diensten afneemt tegen de voordeligste prijzen.

Ontvang een gedetailleerde offerte

Laat u gerust informeren over het werken in de cloud en vraag om een gedetailleerde offerte op maat. U kunt ons telefonisch bereiken en via het contactformulier op deze website. Wij maken graag een voordelige cloud oplossing voor u beschikbaar. Met onze diensten bent u op een betaalbare manier al snel in de wolken.