Cloud computing voor het MKB
Bel ons: 020 - 70 09 584

AccountView Online voor het MKB

Accountview, het meest gebruiksvriendelijke boekhoudpakket

Voor elke ondernemer die zijn boekhouding of financiële administratie wil automatiseren,AccountView Online is er AccountView. VBVB ICT kan u helpen om Accountview online te gaan gebruiken. Dan draait het pakket dus niet meer lokaal op uw computer, maar kunt u de software via internet vanaf iedere willekeurig lokatie benaderen. Met AccountView Online bent u dan helemaal in de wolken!

Of u nu een kleine zelfstandige bent, een MKB bedrijf met meerdere medewerkers of een grotere organisatie; AccountView is geschikt voor voor alle ondernemingen.  Daarnaast is het pakket geschikt voor verenigingen en stichtingen. Met AccountView heeft u altijd eenvoudig en snel inzicht in uw financiële situatie.

Bent u al een AccountView gebruiker of wilt u in de toekomst graag AccountView gaan gebruiken? Wij kunnen u helpen om dit online te gaan doen, oftewel:  AccountView Online.

U kunt dit als losse dienst afnemen of als Add-on bij een MKB in de wolken account.

Wat kost AccountView Online?

AccountView Online als add-on bij uw MKB in de wolken account kost € 9,95 per gebruiker, per maand. Als losse Cloud dienst betaalt u € 24,95 per maand voor de eerste gebruiker. Voor elke volgende gebruiker kost het € 19.95 per maand.

Wij rekenen eenmalige setup kosten van € 50,-

In beide gevallen heeft u wel een licentie voor AccountView nodig. Indien u deze nog niet heeft, adviseren u om deze aan te schaffen bij Databas, een AccountView expert waar wij tot volle tevredenheid mee samenwerken. Zij kunnen u tevens inhoudelijk adviseren en met u meedenken. Databas ondersteunt ook controllers en CFO’s bij het optimaliseren van financieel administratieve processen.

AccountView Online

 Met AccountView Online hebben wij een weer nieuwe stap gemaakt naar het volledig automatiseren van onze financiele zaken. De gerealiseerde koppeling met onze overige systemen, heeft ervoor gezorgd dat wij heel veel tijd besparen, onder andere door automatische boekingen.

 

Overige Cloud diensten

VBVB heeft een breed scala aan Cloud diensten. Deze zijn los verkrijgbaar of in combinatie met andere diensten.

Private Cloud Servers
VoIP centrale
Hosted Back-up & recovery
AccountView Online
Hosted anti-spam
Office 365

Downloads

Hier kunt u onze brochures downloaden over de onderwerpen: online werkplekken, VoIP en onze algemene bedrijfsbrochure.

VBVB bedrijfsbrochure
MKB in de wolken brochure
MKB in de wolken Factsheet
Dienstbeschrijving MKB in de wolken
Hosted VoIP Brochure

Adresgegevens

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017 BV  Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

 

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Download hier onze algemene voorwaarden
Download hier onze SLA